Lépjen be a STIHL világába, segítünk!

Kezdő kertészként gyakran fogalmunk sincs arról, hogyan használjuk helyesen eszközeinket – hiába vásárolunk professzionális minőségű gépeket, ha nem tudjuk, hogyan kezdjünk hozzá velük a munkához, vagy hogyan tartsuk karban értékes kincseinket. Gyakran problémát jelenthet, hogy biztonsággal és megfelelő körültekintés mellett használjuk ezeket az eszközöket, és ez a szerszámoknak és saját magunknak is nagy károkat okozhat – mind a pénztárcánkat, mind testi épségünket tekintve. Ha szeretné magabiztosan és biztonsággal használni gépeit és szerszámait, forduljon hozzánk bizalommal, eláruljuk miért:

A STIHL világába belépő vásárlóink számára igyekszünk teljes körű szakmai támogatást nyújtani. Arra törekszünk, hogy minden vevőnk elégedett legyen, és otthon, már segítség nélkül is a lehető legbiztonságosabb körülmények között váljanak nem csak használható, de hasznos eszközzé szerszámaink és gépeink.

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a STIHL termékek vásárlásában mindenképpen hangsúlyt fektetünk a személyes tényezőre: a vásárlás csak személyesen történhet, kétféleképpen:

1. Térjen be hozzánk!

Ha a vevőnek van ideje és lehetősége, érdemes személyesen eljönnie boltunkba. Itt a szerszámok és gépek működését eladóink elmagyarázzák, segítenek azok beüzemelésben, és teljes körű tanácsadást nyújtanak a használattal, valamint a karbantartással kapcsolatban is.

2. Engedje, hogy kiszolgáljuk – otthonában is!

Amennyiben a vevő a kiszállítás mellett dönt, átvételkor ugyanúgy tájékoztatjuk őt a legfontosabb szakmai trükkökről választott termékével kapcsolatosan. Nem gond tehát, ha napközben nincs ideje ellátogatni boltunkba, a biztonságos vásárlásra így is lehetőség nyílik.

De miért olyan fontos számunkra ez a rendszer?

  • Hogy ön, mint vevő, elégedett legyen, és első látásra szerelembe essen a STIHL szerszámokkal és gépekkel;
  • Hogy ön, mint kertje gondozója, a legnagyobb biztonsággal és magabiztossággal használja STIHL termékeit portáján;
  • Hogy az ön STIHL gépe vagy szerszáma a lehető leghosszabb élettartam mellett működhessen, akár generációkat kiszolgálva – melyhez a megfelelő információ megszerzése a karbantartásról is elengedhetetlen;
  • Hogy ön, mint tulajdonos, a lehető legkorrektebb körülmények között érvényesíthesse a STIHL termékek garanciális feltételeit is – bár a megfelelő karbantartás és használat mellett elenyésző az esély arra, hogy a garanciával kelljen bíbelődnie.

Ha minket választ, jól választ. Lépjen be a STIHL világába, és segítségünkkel profi kertészeket megszégyenítő készségek birtokában gondozhatja növényeit, ápolhatja kertjét, tarthatja karban udvarát.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.