Te tudod, milyen lombfúvóra van szükséged? Ezt a listát mindenképp fusd át vásárlás előtt, hogy megtaláld azt a gépet, amely leginkább megfelel az igényeidnek.

Benzines, elektromos (hálózati) vagy akkumulátoros?

A lombfúvók működési elvük szerint ebbe a három fő csoportba sorolhatók. Ahhoz, hogy el tudd dönteni, melyik lenne a legjobb számodra, az alábbi kérdésekre kell válaszolnod.

  1. Hol szeretnéd használni?

Ez a kérdés nagyban meghatározza, hogy milyen típusú gépre van szükséged. Ha például a háztól nagyobb távolságra, akkor olyan elektromos gép, amelyet be kell dugni a konnektorba, szóba sem jöhet. Marad a benzines vagy a beépített akkumulátoros.

  1. Milyen nagy területen használnád?

Kifejezetten nagy területre a benzines gépek a legmegfelelőbbek. Így nem kell bajlódnod a kábellel és attól sem kell tartanod, hogy idő előtt lemerül az akkumulátor.

  1. Mennyire számít a nagy teljesítmény?

Ha igazán nagy teljesítményű gépre van szükséged, akkor első sorban a benzines gépek közül válogass! De ha nincs szükséged extra erős teljesítményre, meglehet, hogy jobban jársz egy kisebb, könnyebb, praktikus beépített akkus lombfúvóval, amelynek még az ára is baráti.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, van még egy kérdés, amit mindenképp érdemes tisztáznod magadban mielőtt választanál.

Mire szeretnéd használni?

Ha csak a levelek egy kupacba gyűjtésére, fű, homok, hó eltakarítására, autó hótól való megtisztítására használnád, akkor szélesebb a választék. De ha olyat szeretnél, amely szívó funkcióval is rendelkezik, megkönnyíti a komposztálást, eresz tisztítására alkalmas plusz tartozék is csatlakoztatható hozzá, akkor már jobban körül kell nézned, ezekre ugyanis nem mindegyik típus alkalmas. A BG 86 azonban igen. Ráadásul október 31-ig még akciós áron megvásárolható.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.