A kertes ház sajnálatos velejárója a kerti szeméttakarítás. Ha családi házban laksz, akkor már biztosan jól ismered az udvar, terasz árnyoldalát. A kertből felhordott sár, fű, madárürülék eltakarítása és a kerti bútorok tisztogatása nem éppen kellemes időtöltés, és ráadásul meglehetősen időigényes is. Enélkül azonban a porta rövid időn belül rendetlenné, elhanyagolttá válik, így jobb, ha nem halogatod túl soká.

De van egy jó hírünk. Mindez hipp-hopp elvégezhető a STIHL magasnyomású mosóinak segítségével. Mindemellett ezek a tisztítógépek az autók, motorok, biciklik lemosására is tökéletesen alkalmasak, így egyetlen új gép megvásárlásával egyszerre több feladatot is leegyszerűsíthetsz, és ezzel rengeteg időt spórolhatsz.

A STIHL magasnyomású mosók alapvetően hideg vízzel működnek, de akár meleg vízzel is használhatók. Áramra azonban mindenképp szükség van működtetésükhöz, ugyanis valamennyi modell elektromos.

Az egyes típusok paraméterei eltérőek, találunk köztük kifejezetten ház körüli munkákra tervezett alapmodelleket (pl. RE 88, RE 98), és olyat is, amelyet professzionális használatra terveztek (RE 232 és RE 272 Plus). A legkisebb teljesítményű STIHL magasnyomású mosó (RE 88) is 100, míg a legnagyobb (RE 272 Plus), akár 150 bár nyomással is működtethető.

Kivétel nélkül mindegyik típus gazdagon felszerelt, tartozik hozzájuk, többek között, rotor fúvóka, kábeltekeredés-gátló, tisztítószer-permetezőrendszer is. Ezeken felül mindegyik típushoz jár egy habosító tartály, valamint egy vízszűrő, melynek alkalmazása kötelező. A vízszűrő ugyanis arra szolgál, hogy a gépbe ne rakódjanak le a hálózatból érkező szennyeződések, így csökkenti a gép meghibásodásának esélyét, növeli az élettartamot. Plusz tartozékok is vásárolhatóak hozzá, olyanok, mint például a tisztító vagy csőtisztító készlet.

A fentieken túl minden STIHL magasnyomású mosóra igaz az, hogy prémium minőségű, hosszú élettartamra tervezték.

 

Kép forrása

 

0
KOSÁR
  • No products in the cart.