Legyen a kert ápolása örömteli feladat. Válassz mindig a kertednek, telkednek megfelelő eszközt, és akkor nem csak a szomszéd fűje lesz zöldebb. A VIKING fűnyírógépei között megtalálod a hagyományos fűgyűjtős, illetve a speciális multi-fűnyírókat is, melyekkel akár mulcsozásos fűnyírást is végezhetsz.

Viking 2-es benzinmotoros sorozat

Amikor egy kényelmesen könnyen kezelhető gépet keresünk akkor ezek a modellek megfelelő választást jelenthetnek. Hét fokozatú vágási magassággal és a kompakt formájával még a zegzugos területeken is tökéletes nyírás végezhető. Ha kerékhajtásos modellt választasz, akkor szinte gyerekjáték lesz a munka. 300-1800 m2-es területek esetén használható ideálisan.

Viking 3-as sorozat villanymotoros sorozat

Csendes, kipufogógázmentes, kisebb füves területekre tervezett fűnyíró. Az akkumulátoros modellek plusz kényelmet is nyújtanak, mivel kábel nélkül teljesen
szabadon használhatóak. 500 m2-es területekhez ajánlott.


Viking 4-es sorozat a változatos célokhoz

Ebben a családban mindegyik változat megtalálható: elektromos, benzines vagy akkumulátoros, így valamennyi hajtásmód rendelkezésére áll, de mindegyik modellnél a könnyű kezelhetőség és a korszerű környezetbarát technika gondoskodik a
kényelmes fűnyírásról. 600-1200 m2-es területre ajánlott.


Viking 5-ös sorozat a kényelmes nyírás szakértője

Az ergonomikusan megtervezett 5-ös sorozatnál erős elektromos és benzines motorral készült modellek közül lehet választani és akár 1200 m2 területnagyságig használhatók. Sőt ezek a fűnyírók az őszi fűnyíráskor avargyűjtőként is ideálisak.

 

Viking 6-os sorozat a legigényesebbek számára

A 6-os sorozat egyszerre hat kulcsterületen is bizonyít: teljesítmény, funkcionalitás, ergonómia, hosszú élettartam, kényelem és formatervezés. Egykaros kialakítású és a tolókar bármilyen testmérethez kényelmesen beállítható. 2000 – 2500 m2-es területre használható.

 

Viking R sorozat a rétek és gyümölcsösök szakértője:

Az egyenetlen területeken is jól teljesítő fűnyíró, alkalmas magas fűvel benőtt területek nyírására is. Hatalmas hátsó kerekekkel erős és fordulékony, még ilyen nehéz helyzetekben és nagy területen is könnyedén használható.

Forrás

A Viking kerti gépek zöld színről a Stihl narancssárgájára és nevére váltanak.

2019-től a STIHL-csoport a kerti gépeket előállító VIKING gyár teljes szortimentjét STIHL márkanév alatt értékesíti.

A világ legnagyobb elektromos kézi szerszám és motorfűrész gyártójához, a Stihl AG-hez tartozó Viking az anyacéghez tartozását név- és színváltoztatással is demonstrálja ez év második félévétől kezdve – írja az Eilbote.

Forrás

0
KOSÁR
  • No products in the cart.