Ha van egy telked, nyaralód vagy csak egy olyan földterületed, amelyre később építkezni szeretnél az szuper. Viszont ez egyben azt is jelenti, hogy ott is le kell nyírnod a füvet, sövényt, rendbe kell tenned a portát. Ráadásul, az ilyen területeken lényegesen nehezebb megoldani ezeket a feladatokat, különösen akkor, ha a gondozandó földterületen nincs közművesített ház, így nincs villany és akár víz sem. Segítségképpen összegyűjtöttük azokat a STIHL eszközöket, amelyeket gond nélkül használhatsz az otthonodtól távol is.

Rendszeres fűnyíráshoz

Ha nincs lehetőséged elektromos eszközöket használni, két választásod marad: benzines vagy akksis. A VIKING fűnyírók között találsz számos benzines modellt (pl. MB 248, MB 650 V, de választhatsz vezeték nélküli akkumulátoros STIHL fűnyírót is. Utóbbiból kétféle széria kapható üzletünkben: COMPACT és PRO, a két széria modelljei abban különböznek egymástól, hogy a COMPACT és a PRO gépek másféle akkumulátorral működnek.

Magasra nőtt fű, gaz nyírásához

Nagyobb fűhőz, illetve egyenetlen talajhoz ajánljuk a VIKING R sorozatába tartozó fűnyírókat, ilyen például az MB 6 RH.

Hasonló terepviszonyoknál (térdig érő gaz, meredek lejtők) használhatsz benzines fűkaszát is. A legtöbb ebbe a kategóriába tartozó kézi motoros kasza kétkaros (pl. FS 91) vagy körfogantyús (pl. FS 91 R), de a STIHL kínálatában találsz háton hordozható motoros kaszát is (FR 410 C-E). Ennek használata kényelmes és mindennel elbír. Még az embermagasságú gazzal is.

Szegélynyíráshoz

Járda, házfal és más kerti akadályok (pl. kút, szalonnasütő) környékén használj akkumulátoros szegélynyírót, ez nagyban megkönnyíti a munkád. Ebből is kétféle kapható:

COMPACT
PRO.

Ez azt jelenti, hogy ha vásárolsz egy COMPACT akkumulátoros fűnyírót és egy COMPACT akkumulátoros szegélynyírót, akkor használhatod hozzá ugyanazt az akkumulátort. Ez igaz akkor is, ha mindkettőből PRO-t vásárolsz, csak akkor PRO akkumulátort kell venned, és azt kell áttenned egyik termékből a másikba. Ez az átjárhatóság a többi akksis gépre is igaz, nem csak a fűnyírókra és a szegélynyírókra.

Sövénynyíráshoz

Sövénynyírókból telkekre szintén benzines és akkumulátoros termékeket ajánlanánk. STIHL akkumulátoros sövénynyíróból háromféle kapható üzletünkben:

• beépített akkumulátoros (pl. HSA 45)

COMPACT cserélhető akkumulátoros

PRO cserélhető akkumulátoros.

Jolly Joker termékek

A többféle különböző eszközzé alakítható rendkívül praktikus, helytakarékos kombi- és multirendszerek a telektulajdonosok megvalósult álma. Ezekhez első körben egy erős motoros fejet kell venni, ehhez pedig olyan különböző funkciójú tartozékokat, amelyekre épp szükséged van. Ilyen módon átalakítható:

• szegélynyíróvá
• szélvágóvá
• sövényvágóvá
• bozótvágóvá
• magassági ágnyesővé
• lombfúvóvá
• seprőgéppé
• talajmaróvá
• talajlazítóvá
• gyepszellőztetővé.

Nagy előnyük, hogy helytakarékosak, az összes plusz tartozékkal együtt is elférnek egy autó csomagtartójában, így könnyen szállíthatók.
Bővebben Multifunkcionális segítőtársak a kertben.

Őszi akciónk keretében október 31-ig akciósan vásárolhatsz nálunk kombi- és multirendszereket, fűnyírót, szegélynyírót, sövényvágót, akár 0% THM-es ingyen hitelre is.
Részletekért kattints a weboldalra:
https://motorfuresz-kbarcika.hu/termekkategoria/akcios/

0
KOSÁR
  • No products in the cart.