Tény, hogy a STIHL motorfűrészektől olcsóbban is tudsz venni fűrészt. Akkor miért vennél épp STIHL-t?

Ezért az öt dologért megéri.

#1 STIHL minőség
A STIHL fűrészeket kivétel nélkül úgy tervezték, hogy olyan értékes, jól használható, megbízható segítője legyen tulajdonosának, amely nagy mértékben megkönnyíti munkáját.

#2 Hosszú élettartam
Nem véletlenül lett az a szlogenje a STIHL-nek, hogy: „nemzedékekre tervezve”. Egy STIHL fűrész időtálló befektetés, nem kell attól tartanod, hogy cserben hagy vagy hogy hamar meghibásodik.

#3 Könnyen elérhető, megbízható szerviz
Andreas Stihl, a STIHL márka atyja úgy vélte: „Minden motorfűrész annyit ér, mint a hozzá tartozó szerviz”. Ezért van az, hogy a STIHL szakkereskedésekben nem csak árulják, hanem szervizelik, javítják is a fűrészeket. Tehát a bármi problémád, vagy csak kérdésed lenne a tőlünk vásárolt motorfűrésszel kapcsolatban, nem kell mást tenned, mint behozni hozzánk. Meghibásodás esetén nem visszük sehová, helyben javítjuk.

#4 Egyszerű kezelhetőség
A STIHL nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésekre, innovatívak. Az újítások egy része kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy a STIHL motorfűrészek használata és szervizelése kényelmes, biztonságos és a lehető legegyszerűbb legyen. Ilyenek például az antivibrációs rendszer, egykezes kezelhetőség, ElastoStart, QuickStop láncfék és a szerszám nélkül nyitható tankzárak.

#5 Gazdaságos működtetés
A STIHL fejlesztések egy másik része azt a célt szolgálja, hogy a fűrészek működtetése minél gazdaságosabb legyen. Az Ematic-lánckenőrendszer jó példa erre. A láncolaj ennek segítségével célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá, így az olajfelhasználás akár 50%-kal is csökkenthető.

#6 Környezetkímélő
Az újabb STIHL motorfűrészeket már környezetkímélő 2-MIX motor hajtja, ezeknek a fűrészeknek 20%-kal kisebb az üzemanyag-fogyasztása és akár 70 %-kal kisebb a füstgázkibocsátása a hagyományos, 2-MIX technológia nélküli STIHL kétütemű motorokkal felszerelt fűrészekhez képest, teljesítik a szigorú környezetvédelmi előírásokat.

#7 Számos extra alapfunkcióként
A STIHL a fenti fejlesztéseket, extrákat már a legegyszerűbb fűrészekbe is beépítette alapfunkcióként, igen széles a termékkínálat, de minden egyes termék magas minőséget képvisel. Az egyes termékek alapvetően abban különböznek, hogy pontosan milyen célra készültek: tűzifa felvágása, kertápolás vagy fakitermelés.

Őszi akciónk keretében 2018. október 31-ig akciós áron vásárolhatsz nálunk motorfűrészt akár 0% THM-es ingyen hitelre is, ingyenes házhozszállítással és beüzemeléssel.
A részletekért kattints a weboldalra:
https://motorfuresz-kbarcika.hu/akcios-motorfuresz-termekek/

 

Kép forrása

 

 

0
KOSÁR
  • No products in the cart.