Nyakunkon a karácsony! Te már minden ajándékot beszereztél? Ha még hiányzik valami a listádról, fusd át karácsonyi ajándéktippjeinket! Meglehet, hogy találsz benne olyat, aminek igencsak örülne az, akinek szánod.

#1 STIHL MS 170 motorfűrész

Kis méretű, könnyen kezelhető benzines fűrész modern, 2-MIX motorral. Ideálisan használható tűzifa daraboláshoz és fa építőanyagok vágásához.

 

#2 STIHL BGA 85 fúvógép beépített akkumulátorral és töltővel

Kézreálló, beépített akkumulátoros fúvógép kisebb felületek tisztítására kerek fúvófejjel és akkumulátor töltöttségi állapot kijelzővel.

 

#3 STIHL HSA 25 akkumulátoros sövénynyíró töltővel

Akkumulátoros sövénynyíró kisebb örökzöldek, apró levelű cserjék ápolásához és max. 8 mm átmérőjű hajtások nyírásához. Fűvágó adaptere révén a teraszok, virágágyások és házfal menti részek nyírására is alkalmas. Ergonomikus, gumiborítású markolat, kettős késlöket az erős vágás és a csekély vibráció érdekében.

 

#4 STIHL RE 88 nagynyomású mosó

Kompakt és könnyen kezelhető gép alkalmi használatra. Rotor- és lapos fúvóka, valamint 6 m nagynyomású textil tömlő tartozik hozzá. Tartozékcsatlakoztatás a házon, tisztítószer szóró készlet.

 

#5 STIHL elemes játékfűrész

Egy STIHL fűrész a következő favágó generációnak. A motorfűrész hangja szabályozható, teljes hossza 40 cm. 3 éves kortól ajánlott. Elemekkel együtt kapható.

 

Kép forrása

 

0
KOSÁR
  • No products in the cart.