Amikor kint röpködnek a mínuszok, és túl hideg van a kinti munkákhoz, tökéletesen alkalmas az idő a benti barkácsoláshoz. Az otthoni barkácsolás során is használj jó minőségű szerszámokat, eszközöket! Egyrészt lényegesen könnyebb velük dolgozni, mint a silány minőségűekkel, másrészt sok esetben az eredményen is meglátszik, hogy mivel dolgoztál.

Összegyűjtöttünk néhány barkácsoláshoz jól használható, rendkívül praktikus STIHL eszközt. Íme!

#1 Elektromos STIHL fűrészek

Az elektromos fűrészek csendesek, nem bocsátanak ki füstgázt, épp ezért nem csak az udvaron, hanem akár a házban is használhatók. Könnyűek és az áruk is kedvező, az MSE 141 már mindössze 54 900 Ft-ért a tiéd lehet.

#2 Akkumulátoros STIHL fűrészek

Az akkumulátoros fűrészek ugyancsak rendkívül csöndesek, környezetkímélőek, kis súlyúak, így szintén alkalmasak akár benti használatra is. Csúcsminőségű STIHL fűrészláncuknak köszönhetően vágásteljesítményük jó, szép vágási felületet biztosítanak. Az akkumulátoros STIHL fűrészek a hozzájuk használt akkumulátor szerint két csoportba sorolhatók:

  • COMPACT akkumulátoros fűrészek
  • PRO akkumulátoros fűrészek.

Az akkumulátoros fűrészek nagy előnye, hogy a fűrészhez megvásárolt akkumulátort más STIHL akkumulátoros kerti gépekhez is használhatod (pl. fűnyíró, szegélyvágó, lombfúvó).

#3 Akkumulátoros vágótárcsás gép

A STIHL TSA 230 akkumulátoros vágótárcsás gép is használható akár házon belül is. Nagy előnye, hogy nem kell bajlódnod sem a vezetékekkel, sem az üzemanyaggal, ráadásul beépített vízcsatlakozóval és optimális szennyterelővel is rendelkezik.

#4 Professzionális porszívók otthoni használatra

Akármennyire is ügyelsz arra, hogy ne csinálj túl nagy rendetlenséget, koszt a házban, munka után mindenképp szükség lesz egy alapos takarításra. A STIHL SE 62 E nagy teljesítményű száraz- és nedves porszívó kifejezetten alkalmas a barkácsolás nyomainak összetakarítására, akár a műhelyben is. Fúvó funkcióval is rendelkezik, többféle szívófej csatlakoztatható hozzá, ezen felül szűrőtisztító funkcióval ellátott többlépcsős szűrőrendszere van.

#5 Védőfelszerelések

Védd magad! A balesetek elkerülése végett az otthoni barkácsoláshoz is használj védőszemüveget, munkakesztyűt, biztonsági cipőt, bakancsot.

Nálunk hitelre is vásárolhatsz, keresd kollégánkat bizalommal!
Tokai Viktor 30/698-3943

0
KOSÁR
  • No products in the cart.