Kezdődhet a 2. felvonás?

 

Az áprilisi ház körüli teendők listáján a tavaszi nagytakarítás szinte mindenhol legalább dobogós helyen szerepel. Az ablakpucolással, függönymosással, konyha, fürdő, kamra alapos kitakarításával talán mostanra már a legtöbbeknek sikerült végezni, de mi a helyzet a terasszal, udvarral, tárolóhelyiségekkel?

Ha arra vágysz, hogy mindenhol rend és tisztaság legyen, ne elégedj meg azzal, hogy otthonod legtöbbet használt részei tiszták, folytasd az udvarral, garázzsal, szerszámtárolóval! Ahogy egyre melegebbre fordul az időjárás, amúgy is egyre több időt töltötök majd a kertben, viszont annyi lesz a teendő, hogy a takarítás már nehezen fér bele az amúgy is zsúfolt hétköznapokba, hétvégékbe.

Időből amúgy sincs sose elég, épp ezért összegyűjtöttük neked azokat az eszközöket, amelyekkel gyorsan, egyszerűen végezhetsz a terasz, udvar, valamint a szerszámos helyiség kitakarításával.

#1 Lombfúvó

A lombfúvó nem csak ősszel praktikus, a lehullott falevelek mellett a szétszóródott virágszirmok, teraszra, járdára került fűnyesedék összetakarítására is kiválóan alkalmas.
A STIHL széles lombfúvó kínálatában egyaránt megtalálható a benzines, elektromos és akkumulátoros típus is. A COMPACT akkumulátorral működő BGA 56 és a PRO akkumulátoros BGA 85 fúvógépeket a május 31-ig tartó tavaszi akció keretében most akár hitelre is elviheted, 4-6 hónapos futamidő esetén 0% a THM, ráadásul, ha szettben veszed, további kedvezményt is igénybe vehetsz. Az akció részleteit megtalálod az oldalunkon az egyes termékeknél.

#2 Magasnyomású mosó

Ezzel a könnyen kezelhető eszközzel gyorsan, egyszerűen végzel a terasz és a kerti bútorok tisztításával. Ezeken felül a bicikli, motor, autó takarítására is használhatod, és még a gyerekek megunt alkotásait is lehozza az aszfaltról. Használata annyira kényelmes, hogy amint egyszer kipróbálod, nem is érted majd, hogy is élhettél eddig nélküle.
Tavaszi akciónk keretében május 31-ig akciós áron vásárolhatod meg nálunk a STIHL RE 88 típusú magasnyomású mosót.

#3 Nagy teljesítményű száraz- és nedves porszívó

A STIHL száraz-nedves porszívói nagy teljesítményűek, és kiváló konstrukciójuknak köszönhetően akár professzionális takarításra is használhatóak, de otthonunkban is jó szolgálatot tesznek.
A STIHL SE 62 E-t május végéig kedvezményesen vásárolhatod meg nálunk.
A hagyományos porszívókkal szemben nagy előnye, hogy nem csak szívó, hanem fúvó funkcióval, valamint kapcsolóautomatikával is rendelkezik. Többlépcsős szűrőrendszerének, szűrőtisztító funkciójának, többféle szívófejének hála igazán széleskörű segítséget nyújt az otthoni takarításban, a műhelytakarításra is tökéletesen alkalmas.

Gyors, fáradtságmentes, ámde hatékony takarítást kívánunk.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.