A STIHL kínálatában már minden gyakran használt eszközből találsz modern, akkumulátoros gépeket is benzines vagy elektromos helyett, szaküzletünkben vásárolhatsz vagy akár online is rendelhetsz akkumulátoros fűrészt, fűnyírót, szegélynyírót, sövénynyírót, magassági ágnyesőt, lombfúvót, vagy akár akkumulátoros ágvágót, vágótárcsás gépet, seprőgépet is.

A beépített akkumulátoros gépek (pl. multifunkcionális HSA 25 sövénynyíró) mellett már jó ideje elérhetők, a hobbikertészek és tapasztalt kertészkedők körében egyaránt méltán népszerű COMPACT és PRO cserélhető lítium-ion akkumulátoros termékek.

A STIHL akkumulátoros eszközöknek számtalan előnye van, összegyűjtöttük, melyek a legfontosabbak.

#1 Csöndesek

Az akkumulátoros eszközök rendkívül csöndesek, ezért zajérzékeny területeken is használhatók, nem zavarják sem a szomszédok, sem a család nyugalmát.

#2 Könnyűek

Jellemzően rendkívül kis súlyúak, az akksis eszközöket úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elbírja, és ne legyen fárasztó a használatuk még hosszabb idő elteltével sem.

#3 Praktikusak

Használatuk egyszerű, ezeknél a gépeknél a modern, haladó technológia nem párosul hosszú és bonyolult kezelési útmutatóval. A COMPACT és PRO akkumulátorral működő gépek extra előnye, hogy az akksijukat más eszközökhöz is felhasználhatod. Tehát ha vásárolsz egy COMPACT akksis fűnyírót, ennek az akkumulátora kompatibilis a többi COMPACT akksis eszközzel is (pl. szegélynyíró, fűrész, lombfúvó), így ha később beszerzel valamilyen más az adott termékcsaládba tartozó gépet, azokhoz is használhatod. Ez, természetesen, a PRO akksis gépekre is igaz.

#4 Környezetkímélőek

Nincs semmilyen füstgázkibocsátása, így használata közben egyáltalán nem szennyezed a környezetet.

#5 STIHL minőségűek

Az akkumulátoros STIHL gépek is kivétel nélkül kifejezetten jó minőségűek, kialakításukban érezhetően megjelennek a mérnöki precizitás, átgondolt tervezés és a folyamatos fejlesztések eredményei. Ne feledd, megfelelő eszközökkel, gyerekjáték a munka, míg silány minőségűvel kínszenvedés!

Tavaszi akciónk keretében május 31-ig akciós áron, akár hitelre is vásárolhatsz nálunk akkumulátoros gépeket, 4-6 hónapos futamidő esetén 0% a THM.

Szettben kedvezőbb

Ha szettben veszed meg a kiszemelt gépet, most további kedvezményt adunk. Az akció részleteit megtalálod az oldalunkon az egyes termékeknél:
https://motorfuresz-kbarcika.hu/termekkategoria/akcios/

 

0
KOSÁR
  • No products in the cart.