Akció!

FS 70 C-E

129900 Ft 116900 Ft

Cikkszám: 41442000147 Kategória:

Leírás

Kényelmes és erős motoros szegélynyíró, egyenes szárral 2-MIX motorral, ErgoStarttal, ergonomikus, kétkaros fogantyúval és optimalizált hajtóművel erős fű nyírási munkáihoz.

Műszaki adatok

Típus: Erős motoros szegélynyíró ErgoStart-tal és kettős fogattyúval

Verzió: FS 70 C-E

Lökettérfogat cm?27,2
Teljesítmény LE1,2
Teljesítmény kW0,9
Súly kg 1)5,4
Hangnyomásszint fém vágóeszközzel dB(A) 2)94
Hangnyomásszint műanyag vágóeszközzel dB(A) 2)94
Zajteljesítményszint fém vágóeszközzel dB(A) 2)107
Zajteljesítményszint dB(A)2)108
Rezgésgyorsulás műanyag vágóeszközzel, jobb oldal m/s? 3)5,5
Rezgésgyorsulás műanyag vágóeszközzel, bal oldal m/s? 3)7
Rezgésgyorsulás fém vágóeszközzel, bal oldal m/s? 3)6,6
Rezgésgyorsulás fém vágóeszközzel, jobb oldal m/s? 3)6,6
Teljes hossz cm 4)170
1) Üzemanyag, vágóeszköz és védőburkolat nélkül2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s?4) Vágóeszköz nélkül

Felszereltség

Leállító gombA leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad. A motor mindig indításra kész.STIHL 2-MIX-MotorA STIHL új 2-MIX technológiájú kétütemű motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik, emellett akár 20%-os üzemanyag megtakarítást biztosít az azonos teljesítményű motorokhoz képest.Vállheveder/hordozórendszerA párnázott STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik. A képen a 'Komfort' duplapántos vállheveder látható.Kétkaros fogantyúA kétkezes fogantyút ergonomikus fogantyúnak is nevezik. A fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Egy szorítócsavarral könnyű beállítani. Motoros szegélynyíróknál és kaszáknál a kétkaros fogantyú mindig jó választás, amennyiben gyakran vágnak nagyobb felületeket.STIHL ErgoStart (E)Az indítás most még könnyebbé válik : az új STIHL ErgoStart-nál a forgattyús tengely és az indítószerkezet között elhelyezett plusz rugó van beépítve. Ez az indításkor a hengerben fellépő kopresszió segítségével húzódik fel. Amennyiben a rugóban összegyűlt erő nagyobb, mint a kompresszió, a forgattyústengely átfordul, és a motor beindul. A használó a gépet kényelmesen és nagyobb erőkifejtés nélkül indíthatja be.Többfunkciós fogantyúA többfunkciós fogantyút motoros fűszegélynyíróknál, motoros kaszáknál és sövénynyíróknál használjuk. A motor működtetéséhez összes kezelőelemet ebbe a fogantyúba integrálták. A kezelés egyszerű és biztonságos - a kéz mindig a fogantyún marad. A többfunkciós vezérlő a fogantyúba van beépítve. A körfogantyús gépeknél a kezelőelemek a nyélben találhatóak. (Ábrához hasonló)VédőszemüvegAz alapfelszereltséghez tartozó védőszemüveg az Ön biztonságát szolgálja. A szemüvegek jól szellőznek, és nagy látási szélességet tesznek lehetővé. (Ábrához hasonló)Kézi üzemanyagpumpaA kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor.Vállheveder/hordozórendszerA párnázott STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik. A képen a 'Komfort' duplapántos vállheveder látható.

Külön rendelhető tartozékok

Külön megvásárolható termékek