Akció!

FS 260 C-E

239900 Ft 215900 Ft

Cikkszám: 41472000017 Kategória:

Leírás

Könnyen kezelhető, 2,0kW-os erőteljes motoros kasza.Takarékos 2-MIX motorral és ErgoStart-tal, egyenes védőcsővel, merev hajtótengellyel és ergonomikus, kétkaros fogantyúval. Sűrű fűvel benőtt területek nyírásához használható.

Műszaki adatok

Típus: Erőteljes motoros kasza ErgoStart-tal (E)

Verzió: FS 260 C-E

Lökettérfogat cm?41,6
Teljesítmény kW2
Teljesítmény LE2,7
Súly kg 1)7,7
Hangnyomásszint műanyag vágóeszközzel dB(A) 2)101
Hangnyomásszint fém vágóeszközzel dB(A) 2)100
Zajteljesítményszint fém vágóeszközzel dB(A) 2)112
Zajteljesítményszint dB(A)2)113
Rezgésgyorsulás, bal oldal, műanyag vágóeszközzel m/s? 3)5,8
Rezgésgyorsulás, bal oldal, fém vágóeszközzel m/s? 3)4,2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal, fém vágóeszközzel m/s? 3)4,6
Rezgésgyorsulás, jobb oldal, műanyag vágóeszközzel m/s? 3)5,7
Teljes hossz cm 4)168
1) Üzemanyag, vágóeszköz és védőburkolat nélkül2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB (A)3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2m/s?4) Vágóeszközzel

Felszereltség

STIHL antivibrációs rendszerAz antivibrációs rendszer a zöldfelületek gondozására alkalmas motoros eszközöknél kerül alkalmazásra. Rezgéscsillapító gumibakok csökkentik a megterhelő rezgések átvitelét, amelyek a motor és a forgó vágóeszközök által keletkeznek. Így a fogantyúk a rendkívül rezgésszegények, ami a munkát kényelmessé és erőkímélőbbé teszi. (Ábra: motoros kasza)Nagyméretű üzemanyagtartályAz átlátszó üzemanyagtartály,0,75l űrtartalommal biztosítja a hosszú munkavégzést, kevesebb tankolási szünetekel. Az üzemanyagszint, kívülről is könnyen ellenőrízhető. Egyszerű a feltöltés, a könnyen hozzáférhető nagy betöltőnyíláson keresztül.Leállító gombA leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad. A motor mindig indításra kész.Hosszú élettartamú levegőszűrőA könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódussú papírszűrő.STIHL 2-MIX-MotorA STIHL új 2-MIX technológiájú kétütemű motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik, emellett akár 20%-os üzemanyag megtakarítást biztosít az azonos teljesítményű motorokhoz képest.Téli üzemmód kapcsolóGyorsan és könnyen átállítható a téli-nyári állás egy retesz segítségével. Téli állásban a hideg levegő mellett meleg levegőt is beszív a henger környezetéből, megakadályozva a gázosító eljegesedését.Kétkaros fogantyúA kétkezes fogantyút ergonomikus fogantyúnak is nevezik. A fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Egy szorítócsavarral könnyű beállítani. Motoros szegélynyíróknál és kaszáknál a kétkaros fogantyú mindig jó választás, amennyiben gyakran vágnak nagyobb felületeket.STIHL ErgoStart (E)Az indítás most még könnyebbé válik : az új STIHL ErgoStart-nál a forgattyús tengely és az indítószerkezet között elhelyezett plusz rugó van beépítve. Ez az indításkor a hengerben fellépő kompresszió segítségével húzódik fel. Amennyiben a rugóban összegyűlt erő nagyobb, mint a kompresszió, a forgattyústengely átfordul, és a motor beindul. A használó a gépet kényelmesen és nagyobb erőkifejtés nélkül indíthatja be.Szerszám nélkül állítható fogantyúAz ergonomikus fogantyút egy lazítócsavar segítségével szerszám nélkül állíthatjuk be a mindenkori felhasználó egyedi igényeire. (Ábrán: motoros fűkasza)Vállheveder/hordozórendszerA párnázott STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik. A képen a 'Komfort' duplapántos vállheveder látható.VédőszemüvegAz alapfelszereltséghez tartozó védőszemüveg az Ön biztonságát szolgálja. A szemüvegek jól szellőznek, és nagy látási szélességet tesznek lehetővé. (Ábrához hasonló)Kézi üzemanyagpumpaA kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor.

Külön rendelhető tartozékok

Külön megvásárolható termékek