Akció!

MSA 160 C-BQ (akku és töltő nélkül)

110900 Ft 101900 Ft

Cikkszám: 12502000049 Kategóriák: ,

Leírás

MSA 160 CBQ +AL 300 töltő +AP 200 aksi= 186 790 Ft + második AP 200 aksi féláron 29 950 Ft, össz 216 740 Ft

A STIHL első akkumulátoros fűrésze kiváló vágásteljesítmánnyel. Zajérzékeny területeken való mobil használatra, kandallófa előkészítéshez és zárt térben végzendő fűrészelési munkákhoz. A gép vágószerkezete a speciális 1/4″ PM3 fűrészlánc és a 30 cm-es vezetőlemez, amely az akkumulátoros üzemeltetés során elérhető legnagyobb vágásteljesítmény érdekében lett kifejlesztve. A fűrész rendkívül egyszerűen kezelhető.

Ezt a terméket ingyen hitelre is megveheted, 4-6 hónapos futamidő, 0% THM 2019. május 31-ig.

Műszaki adatok

Típus: Innovatív akkumulátoros fűrész

Verzió: MSA 160 C-BQ, vágáshossz 30 cm (akku és töltő nélkül)

Súly kg 1)3,1
Hangnyomásszint dB(A) 2)84
Zajteljesítményszint dB(A)2)95
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s? 3)2,7
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s? 3)2,9
Üzemidő AP 115 akkumulátorral perc 4)maximum 23
Üzemidő AP 160 akkumulátorral perc 4)maximum 35
Üzemidő AR 900 akkumulátorral perc 4)maximum 180
Üzemidő AP 180 akkumulátorral perc 4)maximum 40
Üzemidő AP 300 akkumulátorral perc 4)maximum 50
1) Akkumulátor nélkül, vezetőlemezzel és fűrészlánccal2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s?4) Tájékoztató adatok, körülményektől és feldolgozott anyagtól függenek

Felszereltség

Működtető fogantyúA fekete puha bevonat a hátsó markolaton, biztonságos és kényelmes munkavégzést biztosít minden pozícióban.STIHL villanymotor (EC)A STIHL elektronikus szabályozású, szénkefe nélküli elektromotrja (EC) nagyon energiahatékonyan és gyakorlatilag kopás nélkül működik. A nagy hatásfoknak köszönhetően az akkumulátor energiája igazán jelentős munkateljesítménnyé alakul. Az elektronikus vezérlés folyamatosan figyeli a villanymotort, ütem közben észleli a terhelés változásait és gondoskodik arról, hogy a motor mindig az optimális fordulatszám-tartományban működjön.QuickStop Super (Q) láncfékA kényelmes láncfék - kizárólag a STIHL-től. A QuickStop Super-nél a láncfék működésbe lép, amint a motorfűrész hátsó fogantyúját elengedik. A fűrészlánc a legrövidebb idő alatt megáll. Azok a munkálatok a QuickStop Super-rel különösen hatékonyan és kényelmesen kivitelezhetőek, amelyeknél a motorfűrészt gyakran kell megállítani.Ematic-lánckenőrendszerA STIHL Ematic rendszer az Ematic vezetőlemezből, az Oilomatic fűrészláncból és egy szabályozható adagolású, illetve csökkentett anyagtovábbítású olajszivattyúból áll. A láncolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá. A lánckenő olaj felhasználása akár 50%-kal is csökkentehtő.Gyors láncfeszítés (B)A STIHL gyors láncfeszítő rendszer (B) a fűrészlánc megfeszítését egészen egyszerűvé teszi. A fűrészlánc a lánckerék fedelének meglazítása után szerszám nélkül, mindössze egy állító kerék segítségével megfeszíthető.Szerszám nélküli betöltőnyílásA lánckenőolaj-tartály könnyen, szerszám nélkül nyitható, a gyors és kényelmes utántöltés érdekében.Kétfogantyús kezelésAz ergonomikus formájú fogantyú és a hátsó vezérlő markolat kényelmes, puha fogású, ezáltal biztosítva a biztonságos munkavégzést minden üzemi helyzetben.Külön rendelhető tartozékokSTIHL töltőkészülékSTIHL töltőkészülék a STIHL akkumulátoroktöltéséhez. Robusztus kialakítás LED-es töltésjelzővel. 230 V, 50 Hz.Lítium-Ion akkumulátorNagy teljesítményű, valamennyi akkumulátoros STIHL/VIKING-géppel kompatibilis lítium-ion akkumulátor. Az akkumulátor több száz alkalommal újratölthető, jelentős kapacitásveszteség nélkül. Memóriahatás-mentes, állandó teljesítmény a munkavégzés teljes ideje alatt. Ugyanolyan kitartó munkavégzés, mint benzines gépek esetén. Töltéskijelzéssel, mely gombnyomásra 4 LED segítségével mutatja a töltés aktuális állapotát.

Külön rendelhető tartozékok

Külön megvásárolható termékek