Akció!

FS 38

60900 Ft 54900 Ft

Cikkszám: 41400112398 Kategóriák: ,

Leírás

Könnyű motoros szegélynyíró állítható körfogantyúval. Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén. Jól bevált konstrukció, most új, környezetbarát 2-MIX motorral. Kevesebb füstgáz, és akár 20% üzemanyag-megtakarítás.

Ezt a terméket ingyen hitelre is megveheted, 4-6 hónapos futamidő, 0% THM 2019. május 31-ig.

Műszaki adatok

Típus: Könnyű motoros szegélynyíró

Verzió: FS 38

Lökettérfogat cm?27,2
Teljesítmény LE0,9
Teljesítmény kW0,65
Súly kg 1)4,2
Hangnyomásszint fém vágóeszközzel dB(A) 2)96
Hangnyomásszint műanyag vágóeszközzel dB(A) 2)94
Zajteljesítményszint fém vágóeszközzel dB(A) 2)109
Zajteljesítményszint dB(A)2)108
Rezgésgyorsulás műanyag vágóeszközzel, jobb oldal m/s? 3)8
Rezgésgyorsulás műanyag vágóeszközzel, bal oldal m/s? 3)8
Rezgésgyorsulás fém vágóeszközzel, bal oldal m/s? 3)8
Rezgésgyorsulás fém vágóeszközzel, jobb oldal m/s? 3)8
Teljes hossz cm 4)147
1) Üzemanyag, vágóeszköz és védőburkolat nélkül2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s?4) Vágóeszköz nélkül

Felszereltség

Elektronikus gyújtásA tökéletesen szigetelt elektronikus gyújtószerkezet garantálja a megbízható indítást és a zavartalan motorműködést. A magas gyújtófeszültség stabil gyújtószikrát és hosszú gyújtási időtartamot biztosít. Ez az üzemanyag tökéletesebb égéséhez és csökkentett füstgázkibocsátáshoz vezet. (Ld. ábra)KörfogantyúA motoros szegélynyíró és fűkasza körfogantyúja ideális a szűkös helyeken végzett munkákhoz, mint pl. bokrok között és a bozótosban. Amennyiben kiegészítő szerszámokat - mint a sövényvágók - kell használnunk, a körfogantyú a legjobb ajánlat.Többfunkciós fogantyúA felhasználó hüvelykujjal egyszerűen, kényelmesen vezérelheti az eszközt. Így a kezével sohasem kell elengednie a fogantyút.VédőszemüvegAz alapfelszereltséghez tartozó védőszemüveg az Ön biztonságát szolgálja. A szemüvegek jól szellőznek, és nagy látási szélességet tesznek lehetővé. (Ábrához hasonló)Kézi üzemanyagpumpaA kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor.

Külön rendelhető tartozékok

Vállheveder/hordozórendszerA párnázott STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik. A képen a 'Komfort' duplapántos vállheveder látható.STIHL ErgoStart (E)Az indítás most még könnyebbé válik : az új STIHL ErgoStart-nál a forgattyús tengely és az indítószerkezet között elhelyezett plusz rugó van beépítve. Ez az indításkor a hengerben fellépő kopresszió segítségével húzódik fel. Amennyiben a rugóban összegyűlt erő nagyobb, mint a kompresszió, a forgattyústengely átfordul, és a motor beindul. A használó a gépet kényelmesen és nagyobb erőkifejtés nélkül indíthatja be.

Külön megvásárolható termékek