Akció!

HS 45, 60 cm

100900 Ft 89900 Ft

Cikkszám: 42280112927 Kategóriák: ,

Leírás

Könnyű belépő modell, ház körüli sövények ápolásához. Antivibrációs rendszerrel, Elastostart foggantyúval, hosszú élettartamú légszűrőrendszerrel, 2-Mix motorral szerelve. A beépített vágásvédelem és az egy oldalon élezett vágókések gondoskodnak a biztonságos és kényelmes sövényvágásról.

Ezt a terméket ingyen hitelre is megveheted, 4-6 hónapos futamidő, 0% THM 2019. május 31-ig.

Műszaki adatok

Típus: Könnyű, sövényvágó alapmodell

Verzió: HS 45, 60 cm

Lökettérfogat cm?27,2
Teljesítmény kW0,75
Teljesítmény LE1
Súly kg 1)5
Hangnyomásszint dB(A) 2)97
Zajteljesítményszint dB(A)2)107
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s? 3)9
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s? 3)10
Teljes hossz cm110
Fogtávolság mm30
Vágáshossz cm60
1) Üzemanyag nélkül, kompletten2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s?

Felszereltség

Egyoldalon élezett vágókésA két oldalas vágókések, egy oldalon élezettek. A különleges kialakításnak köszönhetően, kések tökéletes vágást biztosítanak.Kétoldalas vágókésA STIHL sövénynyírói kétoldalas vágókésükkel függőleges és vízszintes vágás esetén is tökéletes munkát végeznek. Azáltal, hogy a kés mindkét oldala dolgozik, a sarkokban is optimális eredmény érhető el. Az elfordítható fogantyúnak köszönhetően bal- és jobbkezesek is használhatják.Antivibrációs rendszerRezgéscsillapító gumibakok illetve acélrugók a minimumra csökkentik a fogantyúkra átvitt rezgéseket, amely erőkímélő munkát tesz lehetővé. Az ábrán egy STIHL HS 81 látható.ElastoStartA kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket megterhelik. Az ElastoStart ezt ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.Elektronikus gyújtásA tökéletesen szigetelt elektronikus gyújtószerkezet garantálja a megbízható indítást és a zavartalan motorműködést. A magas gyújtófeszültség stabil gyújtószikrát és hosszú gyújtási időtartamot biztosít. Ez az üzemanyag tökéletesebb égéséhez és csökkentett füstgázkibocsátáshoz vezet. (Ld. ábra)Fogantyún kialakított akasztófülHázba integrált beakasztószem a falra akasztáshoz. Ezáltal a gép helytakarékosan és biztosan tárolható.Kézi üzemanyagpumpaA kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor. (Ábrához hasonlóan)Hosszú élettartamú levegőszűrőA könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódussú filcszűrő.

Külön rendelhető tartozékok

Külön megvásárolható termékek