Akció!

MB 248

105900 Ft 89900 Ft

Leírás

A 2-es sorozat gépei gyorsan megbírkóznak a közepes méretű területekkel. A nyírás magassága egyszerűen, előre beállítható a hétfokozatú, központi vágásmagasság-állítással. A kompakt forma a zegzugos területeken bizonyul kifejezetten előnyösnek. A stabil 55 literes fűgyűjtő kosár egyszerűen üríthető. Az erős motorok halk működésűek és alacsony a fogyasztásuk.

Ezt a terméket ingyen hitelre is megveheted, 4 hónapos futamidő, 0% THM.

Műszaki adatok

Típus: VIKING termékek \ Fűnyíró gépek \ 2-es sorozat \ MB 248

Verzió: MB 248

Vágási magasság mm25-75
Füves terület m²maximum 1200
Munkaszélesség cm46
Fűgyűjtő kosár l55
Gép tömege kg26
Kerékhajtásnincs
Garantált zajteljesítményszint LwA dB(A)96
Mért hangnyomásszint LpA dB(A)83
Rezgésgyorsulás (ahw) / Mérési bizonytalanság K m/s24,00 / 2,00

Felszereltség

 
Központi vágásmagasság-állítás
A vágási magasság egy központi karral állítható be, amelyet egy rugó is segít.
Csapágyazott kerekek
A csapágyazott kerekek garantálják a hosszú élettartamot. A jó iránytartás érdekében speciális profillal látták el őket, amelyet a kerékhajtással rendelkező modelleknél tapadó profil is kiegészít. (A képen a nem hajtott kerék látható.)
Beépített telítettségjelző
A VIKING minden hátsó kihordású fűnyírójánál a fűgyűjtő kosár telítettségjelzővel rendelkezik. Erről olvasható le a kosár ürítésének megfelelő időpontja.
Szárnylapátos kés
A szárnylapátos kések az aerodinamikus házban erős légáramlatot keltenek, amely felegyenesíti a füvet levágás előtt, majd a levágott füvet rendkívüli erővel a házban kialakított légterelő rendszeren keresztül a fűgyűjtő kosárba fújja. Így garantált a szép vágási kép, valamint a kiváló vágási és gyűjtési teljesítmény. (Szimbolikus kép)
Acéllemez ház
Rendkívül erős: a különösen merev acéllemez ház a keményebb alkalmazási körülmények között is helytáll. A tolókarra jutó erő közvetlenül a házba vezetődik, így a fűnyíró gyorsan reagál, és könnyen manőverezhető. A bevonat időtálló porfestéssel készül, amely megakadályozza a rozsdásodást.

Külön rendelhető tartozékok

Külön megvásárolható termékek