Akció!

ME 235

54900 Ft 45900 Ft

Leírás

Az új ME 235 elektromos fűnyíró kíváló választás kisebb füves területek nyírásához. A vágásmagasság központi módon állítható. A kompakt kivitel megkönnyíti a fűnyírást a bokrok és ágyások körül, a telítettségjelzővel ellátott, stabil fűgyűjtőkosár különösen könnyen üríthető. Vágásszélessége 33 cm, tömege mindössze 13 kg.

Ezt a terméket ingyen hitelre is megveheted, 4 hónapos futamidő, 0% THM.

Műszaki adatok

Típus: VIKING termékek \ Fűnyíró gépek \ 2-es sorozat \ ME 235

Verzió: ME 235 Lawn mower

Füves terület m²maximum 300
Munkaszélesség cm33
Névleges teljesítmény W1200
Vágási magasság mm25-65
Fűgyűjtő kosár l30
Gép tömege kg13
Kerékhajtásnincs
Garantált zajteljesítményszint LwA dB(A)93
Mért hangnyomásszint LpA dB(A)80
Rezgésgyorsulás (ahw) m/s²1,4

Felszereltség

Összecsukható tolókar
A lehajtható tolókarnak köszönhetően a VIKING fűnyírói könnyen és gond nélkül szállíthatók. Emellett helytakarékosan is tárolhatók.
Állítható magasságú tolókar
A megfelelő beállítással kényelmesebb a fűnyírás: a tolókar egyszerűen és gyorsan a testmagassághoz igazítható, miközben a fűnyíró stabilitása és fordulékonysága változatlan marad.
Polimer ház (egy rétegű)
A VIKING fűnyíróinak egyrétegű háza kiváló minőségű, ütés, hő- és UV-álló műanyagból készül.
Integrált hordfogantyú
A burkolatba integrált hordfogantyúval, mely megkönnyíti a gép emelését, szállítását.
Központi vágásmagasság-állítás
5 fokozatban, központilag állítható vágási magasság, melyben egy rugó teszi könnyűvé a működtető kar mozgatását, mely a burkolat bal oldalán található.
Beépített kábel-tehermentesítő
Az integrált kábel-tehermentesítő biztosan rögzíti a hosszabbító kábelt a VIKING fűnyíróhoz.
Innovatív fűgyűjtőkosár
A lefelé irányuló szellőzőnyílások és a fűgyűjtő kosár zárt fedele miatt a levágott fű és a por nem tud felfelé kiáramolni. A berendezés így kevésbé szennyeződik. A beépített telítettségjelző tájékoztat az ürítés megfelelő időpontjáról. A kétrészes kialakításnak köszönhetően a fűgyűjtő kosár egyszerűen nyitható és üríthető.
Praktikus fűgyűjtő kosár
A kosár teljesen megtelik, köszönhetően a gondosan megtervezett formának. A levegőnyílások lefelé néznek, hogy a por és az apró nyesedék kevésbé szennyezze be a gépet.
Beépített telítettségjelző
A VIKING minden hátsó kihordású fűnyírójánál a fűgyűjtő kosár telítettségjelzővel rendelkezik. Erről olvasható le a kosár ürítésének megfelelő időpontja.
Szárnylapátos kés
A szárnylapátos kések az aerodinamikus házban erős légáramlatot keltenek, amely felegyenesíti a füvet levágás előtt, majd a levágott füvet rendkívüli erővel a házban kialakított légterelő rendszeren keresztül a fűgyűjtő kosárba fújja. Így garantált a szép vágási kép, valamint a kiváló vágási és gyűjtési teljesítmény. (Szimbolikus kép)

Külön rendelhető tartozékok

Külön megvásárolható termékek