Ha kertes házban laksz, ősszel biztosan nem fogsz unatkozni. De ha nem szeretnéd az összes szabadidődet a kertben tölteni, neked ajánljuk az alábbi öt eszközt, melyekkel rengeteg időt és nem mellesleg energiát spórolhatsz meg.

#1 Lombfúvó

Az ősz slágerterméke a lombfúvó, hiszen enélkül a lehullott falevelek eltakarítása nap mint nap rengeteg időt vesz igénybe. Elég egyetlen egyszer kipróbálni ahhoz, hogy felismerd, mennyire hasznos kis szerkentyű ez. Ráadásul a lehullott levelek eltakarítása a fűről nem csupán esztétikai kérdés. Ha elhanyagolod, a gyep nem kap fényt, levegőt, amelyre nagy szüksége van ahhoz, hogy szép és egészséges legyen. A BGA 85 akkumulátoros lombfúvót most akciós áron, akár ingyen hitelre is megveheted, sőt még 15 000 Ft értékű ajándék kupont is kapsz mellé.

#2 Fűnyíró

Az, hogy már ősz van és hullanak a levelek egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem kell füvet nyírni. Igaz, feltehetően ritkábban kerül elő a fűnyíró, de amíg nő, addig nyírni kell. Ha szép pázsitot akarsz nyárra, most se hanyagold el a füvet. Amennyiben nem vagy elégedett a mostani fűnyíróddal, még nem késő beszerezni egy jobbat, ráadásul most őszi akciónk keretében olcsóbban juthatsz hozzá. Az ME 235 és MB 248 VIKING fűnyírókat is megveheted 0% THM-es ingyen hitelre.

#3 Sövénynyíró

Még az ősz folyamán célszerű visszametszeni a bokrokat, cserjéket ahhoz, hogy jövő tavasszal és nyáron a kertünk díszei legyenek. Ha jó munkát szeretnél végezni, válassz megfelelő szerszámot hozzá! A Svájcban készülő késekkel felszerelt STIHL sövényvágók segítségedre lesznek, a benzines HS 45-öt, az elektromos HSE 42-t és az akkumulátoros sövényvágók közül néhányat az őszi akció végéig még akciós áron, hitelre is megvásárolhatsz.

#4 Komposztáló-aprító gép

Szintén ősszel aktuális a gyep trágyázása. Legjobb, ha erre a célra komposztot használsz. Ezt magad is elkészítheted otthon, ha hasznosítod a kertészkedés során keletkező növényi hulladékot, mint például a lehullott faleveleket, fűnyíráskor és sövényvágáskor összegyűlő nyesedéket. Hagyományos komposztládát is használhatsz, de a komposztáló-aprító gép lényegesen felgyorsítja a folyamatot, különösen akkor, ha a levágott gallyakat is el szeretnéd tüntetni, illetve szívesen hasznosítanád. Most a VIKING komposztáló-aprító gépek is akciósak.

#5 STIHL fűrész

Az ősz egyben azt is jelenti, hogy ideje felkészülni a télre, valamint a fűtési szezonra. Amennyiben fával fűtesz, ez nem kis feladat, de a nemzedékek óta használt, csúcsminőségű STIHL fűrésztől jobbat keresve sem találsz favágáshoz, tűzifa darabolásához. Már az alapmodellek is csodákra képesek, könnyen kezelhetőek, hosszú élettartamúak és számtalan extra funkció található bennük, olyanok, mint az antivibrációs rendszer, 2-MIX motor és a lánckenő olaj felhasználást nagymértékben csökkentő Ematic-lánckenőrendszer. Most számos modellt kedvezményes áron, akár 0% THM-es ingyen hitelre is megvehetsz nálunk. A megvásárolt fűrészeket kollégánk házhoz viszi, és a helyszínen be is üzemeli.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.